April 2019

Familiehygge, Informationsmøde, Mennesket, Påskefest
Forældretilfredshedsundersøgelse

Nye børn
Velkommen til Oliver i gr. ¾

Forældre hygge dage d. 6/4 og d. 7/4.
Benyt denne lejlighed til lære hinanden lidt bedre at kende i den gruppe, hvor jeres barn går. Det er ofte nemmere at få en sludder, når man går og laver noget praktisk sammen, derfor er der en liste med nogle overkommelige opgaver, som vi rigtig gerne vil have lavet.
”2 fluer med et smæk”
I kan tilmelde jer på seddel ved døren og se hvem der står for hvad.
Se invitation her

Infomøde d. 25.4
Vi vil fortælle lidt om hverdagen i børnehaven og om hvorfor vi gør som vi gør.
Mødet er relevant for alle nye og de der er startet inden for det sidste år og ikke har været til informationsmøde før.
Se invitation her

Personale
Det er gået lidt stærkt, men hvis I ikke har opdaget det kan vi fortælle at Lene Veng er i jobpraktik til juni, hun kommer midt på dagen og hjælper især når vi spiser, men indgår ellers også i hverdagen.
Anna Bryld er i jobpraktik i 4 uger, hun følger Elizabeth/gr. ¾.

Aktiviteter
Mennesket bliver stadig udforsket, vi synger knoglesangen, vi laver yoga, vi tegner og snakker om knogler og skelet, vi mærker hvordan vi har det, vi måler hvor høje vi er, vi laver rekorder, vi går lange ture m.m.
Vi har samlet affald og snakker om skovsvin, det er overraskende hvor meget vi kan finde på ture her i lokalområdet.

Påskefest – Vi fortæller eventyret om Påskehesten, og måske kommer påskeharen her forbi? Vi dækker fint bord og spiser æggekage. Vi synger og leger ”Der har været en lille påskehare” hvor man gemmer et påskeæg, som børnene skal finde.

Gr. 1 har cykeluger. Vi forventer, at alle har en cykel i god stand, med i Blåbærhuset, sig til hvis det er et problem. Man kan sætte cyklen bag huset under hal taget, ev.t søndag aften.
Vi cykler på skovvejene og leger cykellege. Husk cykelhjelm

Forældretilfredshedsundersøgelse.

Se undersøgelsen og jeres kommentarer her.

Tusinde tak for jeres fantastiske tilbagemelding og selvtak for alle de rosende ord, vi mærker det ofte i vores hverdag, og det gør at vores samarbejde med jer er præget at stor gensidighed og tillid. 

I støtter børn og personale i hverdagen det er skønt at mærke hvordan i bakker op om de aktiviteter vi laver og om fællesskabet. Vi oplever, at I deltager i møder, at I følger med i hvad vi er optaget af, at I laver legeaftaler med forskellige børn, at I snakker med jeres barn om det vi laver i børnehaven. Vi hjælper simpelthen hinanden med at være i en positiv spiral og skabe god trivsel for børn og voksne.

Vores motto er ”Et godt sted at være, er et godt sted at lære”

Vi har 100 % svarprocent, det betyder ikke at alle børn har svaret. Spørgeskemaet er sendt til både mor og far, derfor kan det godt være samme familie, der har svaret to gange.

Nu vil vi drøfte i personalegruppen og bestyrelsen hvor det er vi kan gøre det endnu bedre.