DayCare opstart

Hvordan kommer du i gang med at bruge touchskærm, hvor du skal checke dit barn ind.

Påskeklip

Kære forældre i Tyttebærhuset

Se brevet om Day Care. pdf

Nu er tiden kommet til at Tyttebærhuset indfører et check-in system på touchskærme.

Det betyder, at du om morgenen via en touchskærm, skal checke dit barn ind og skrive, hvornår du forventer at afhente dit barn. Dette tidspunkt er blot vejledende og skal bruges som rettesnor, når vi f.eks. tager på ture, men også så vi ved hvilke børn der er i huset, som vi skal holde øje med og have ud af huset, ved eks. brand. At hensyn til køkkenet vil vi også fortsat gerne vide hvor mange, der skal spise med kl. 15 m.m.

Ligesådan skal du checke ud når du henter dit barn. Du kan også give besked om, hvis andre henter dit barn.

I kalenderen kan du give besked om forventede fridage, feriedag m.m.

Systemet er meget simpelt og du får selvfølgelig vejledning af personalet.

Nedenfor finder du informationer om, hvordan du bruger SMS systemet til at melde dit barn syg eller fri, og hvor du kan opdatere stamdata og se billeder.

!!!VIGTIGT!!!

Første gang I bruger DayCare hjemmefra skal i logge på home.daycare.dk med jeres NemID.

Når I er logget ind skal I gå til mine indstillinger og opdaterer / indtaste jeres oplysninger.

Vælger i at oprette / opdatere jeres mobil nummer kan i fremover over bruge det til at logge på med.

I kan også melde syg og fri via SMS. Jeres institution har sit eget SMS nummer. Når du har oprettet dit mobil nummer på home.daycare.dk kan du sende en SMS til 1276 ned teksten NUMMER. Så får du en SMS tilbage med det SMS nummer som din institution har. For at melde dit barn syg eller fri sender du derefter blot en SMS til nummeret med teksten syg eller fri. Har du flere børn i samme institution skal du sende syg <mellemrum> og barnets fornavn.

Husk på at dette system ikke skal være i stedet for den daglige dialog med din institution, men aflaste din institution så de har mere tid til dit barn. Husk hver dag lige at sige hej og farvel til en voksen.

Tag godt i mod DayCare systemet.

DayCare udbygges løbende og der kommer mange funktioner til løbende. Skulle du som forældre have den bedste ide i verden som vil gøre DayCare bedre er du velkommen til at skrive til: support@cim-mobility.dk