Februar 2015

Kære forældre

Fastelavn, Nyt personale, Primærvoksne, Medieleg, Personaledag

Kamplege

Aktiviteter med børn

Husk fastelavnsfest mandag lige efter vinterferien, børnene skal komme udklædt hjemmefra.

Vores halvårstema bliver noget med ”Medieleg” – her skal børnene arbejde produktivt og eksperimenterede med forskellige medier. Vi skal lave film og fortællinger og bruge noget at alt det udstyr vi har i huset. Medierne er ikke målet i sig selv, med et middel vi vil bruge så det bliver en naturlig del af vores daglige lærings- og legekultur. Mere om det når vi selv har fået det beskrevet. Se evt. noget af det vi har lavet i tidens løb på YouTube, søg Tyttebærhuset

Personale:

Ketty er gået på efterløn og vi holder en lille afskedsreception d. 2.2 kl. 14.30 – se mere om det i kalenderen. Vi håber, at Ketty har lyst til at holde kontakten og komme som frivillig og supplere indholdet i børnenes hverdag, eller komme forbi til kaffetid.

Vi siger også tak til Pia for den tid hun har været her. Pia har fået sit ønske job på T.H. Lang Skole pr. 16.2.2015, tillykke med det.

Vi har ansat pædagog Hanne Poulsen 30 timer om ugen, hun startet d. 16.2.2015. Hanne kommer fra indskolingen på Vinderslev Skole.

Chris Villadsen er i skolepraktik i Blåbærhuset i uge 8 og 9

Carsten Winkler er startet i virksomhedspraktik og skal være her i perioden fra 29.1 – 30.3 2015

Selamawit kaldet ”Selam” kommer i virksomhedspraktik fra 16.2 2015 alle mandage og tirsdage. Selamawit er fra Eritrea og skal bliver bedre til at tale dansk.

Nye primær voksne i grupperne –

Gr. 1 – Hanne, Elizabeth. (Kaj følger gruppen og afslutter forskellige aftaler)

Gr. 2 – Lilli, Kaj

Gr. 3 – Mie, Annie

Ekstra til alle grupperne: Anette, Tina, Berit

Primærvoksne definerer vi sådan:

Alle voksne kender alle børn, og det har mange fordele. Vi ønsker dog samtidig at sikre, at der er voksne med et særligt ansvar for de enkelte børns trivsel. Derfor har vi tilknyttet primærkontaktpersoner til grupperne.

Hvis der er særlige forhold omkring jeres barn, vil vi gerne, at I henvender jer til en af jeres primærkontaktpersoner. Det kan f.eks. være omkring et barns sygdomsforløb. Vedkommende vil så give besked til os andre via vores interne meddelelsesbog – hvis det ellers er noget, I synes der skal gives videre.

Vi bestræber os på, at gruppen altid har en af deres primærvoksne at være sammen med, uanset om de er i Tyttebærhuset eller i Blåbærhuset.

Fællesferiepasning:

Udfyld seddel hvis I har brug for fælles feriepasning. Forår og sommer.

Personaledag d. 27.2.2015

Det er en stor hjælp at så mange kan holde fri eller lege hos kammerater d. 27.2. Det gør at vi spare mange vikarer timer, når vi kan gøre det på denne måde.

Der er ca. 11 børn, der skal være her d. 27.2. De får besked om hvem der er vikar når vi nærmer os dagen.

Personalet vil arbejde med læreplanstemaet krop og bevægeler og halvårstemaet ”Medieleg”

Vi skal være på Ludvigslyst