Februar 2019

Brugerundersøgelse, Aktiviteter, Hjælp dit barn i garderoben

Kære forældre

 • Brugerundersøgelse frist 4.2
  Vi vil rigtig gerne hvis så mange som muligt har lyst til at svare på kommunens brugerundersøgelse. Vi vil bruge den til at fastholde de ting, som I ønsker vi skal fortsætte med og er glade for. Det vil bidrage til vores refleksion over vores praksis og vi kan sammenligne os med andre og fortælle kommunen/politikkerne hvad vi står for og hvordan I oplever os.
  Du kan deltage ved at klikke på det link til undersøgelsen, som du har modtaget på sms og/eller mail.

  Personale
  Tina er sygemeldt – hun er utilpas og prøver at finde ud af hvorfor.

  Filice er holdt i sprogpraktik før aftalt tid, da han har fået tilbudt et foto projekt han ikke kunne sige nej til. Han har været rigtig glad for at være her og børnene har været glade for ham.

  Helene er midlertidig ansat og budgettet kan desværre ikke forlænge ansættelsen, derfor har hun sidste dag d. 28.2.2019. Vi siger rigtig mange tak til Helene, som vi alle har være glade for at arbejde sammen med.

  Børn
  Velkommen til Johannes i gr. ¾
  Gr. 1 - Der afholdes samtaler ang. overgang til skole – se brev til gr. 1.

  Aktiviteter
  Vi har booket flere tider i Multihuset, så vi laver ”MorgenMustik” der. Lege med bolde, balance ting og meget mere.

  Vi har fået nye puslespil og andet om ”Mennesket” – så vores samtaler og aktiviteter og lege, handler ofte om hvordan vi ser ud, vores familie, hvad vi kan, brandmænd, sygehus, frisør m.m.

  Gr. 1’s insekter pynter nu rigtig flot på hegnet, det håber vi alle har set. Børnene har bestemt hvor de skulle hænge, mange er der hvor de ved at de kan finde deres insekt i virkeligheden.

  Fastelavnsfest er mandag d. 4.3 – Se Tyttebærhusets googlekalender

  Gr. 3/4 leger forskellige pustelege med Camilla.

  Hjælp dit barn, så det selv kan overskue deres garderobe.
  Det tøj barnet skal have på i løbet af dagen vil vi gerne at det hænger, så børnene selv kan nå det. Det vil sige på krogen, samt luffen i lommen eller ved støvlerne.
  Det tøj de ikke skal have på, ofte jakken skal op i kurven/posen.
  Det giver plads og overskuelighed. Vi hjælper selvfølgelig gerne barnet, med at finde ekstra tøj. Men det er nogle gange rigtig mange tasker at løfte for personalet for at finde eks. vanter ned m.m.