Januar 2014

Obs! i januar: Personaledag d. 17.1, Mie jubilæum,Gr. 1 på togtur til Århus, Velkommen til nye børn og Alina, Nye badeværelser og ny hjemmeside

Jeg tegner mig selv, som jeg ser ud i spejlet

Kære forældre

Tak for året der er gået, tak for jeres deltagelse til forældremøde, forældrearbejdsdag, Loppemarked, sommerfest, Lucia og alt hvad I gør i hverdagen.

I det nye år glæder vi os til nye badeværelser og til at få garderoben tilbage og at få ryddet op.

Personaledag:

Fredag d. 17.1 2014 vil vi gerne holde personaledag. Dvs. at vi vil arbejde uden børn med et fagligt emne og planlægning.

Derfor spørger vi om nogle af jer har mulighed for at holde fri med jeres børn og måske hjælpe ved at invitere andre børn med hjem?

En anden mulighed er forældre der, har lyst til at passe børn her i Tyttebærhuset, sammen med vikarer. Skriv venligst på opslag

Mie har 25 jubilæum d. 6.1. Det vil vi fejre for hende om formiddagen, hvor der kommer repræsentanter fra bestyrelsen, et par gamle kollegaer og alle børnene.

Børnene synger en sang for Mie og vi hygger med rundstykker og hvad vi ellers finder på inden da. Mie har fri om eftermiddagen.

Personale:

Velkommen til pædagog studerende Alina, der starter i praktik i d. 21.1

Nye børn:

I gruppe 2: Velkommen til Oskar

I gruppe 4: Velkommen til William, Fillippa, Thomas og til Hugo d. 16.1.

Gr. 4 vil følge gr. 3

Farvel til Isabella der skal starte i Balle, hvor hendes mor bor. Vi kan stadig møde Isabella her i Sejs, når hun er ved far.

Hjemmesiden

Midt i januar vil alt på denne gamle hjemmeside blive slettet og vi starter på en ny. Jeg håber at den bliver bedre, men vi skal nok lige vænne os til den?

Input og ønsker modtages gerne

Personale på uddannelse.

I uge 4 er Mie og Kaj på kursus i Selvstyrende teamsamarbejde og mediepædagogik, Lilli skal af sted i uge 5 på det samme uge kursus og derefter fortsætter hun med at tage et diplom modul i Mediepædagogik og er væk i 6 uger.