Kære forældre

Aktiviteter i Januar, Personaledag d. 27.2, Læreplan sprog, Husk ekstra tøj, Ketty på efterløn

Leg med Magnet Teils

OBS!

Telefonnumre pr 1.1 er i Tyttebærhuset 29 28 32 22 og Blåbærhuset 21 17 42 22 (der står noget andet på den omdelte telefonlist)

Tak for jeres opbakning til Lucia, det er skønt at se, hvordan børnene glæder sig over, at I er med i Kirken og har tid til en kop kaffe bagefter. Især gr. 1 er optaget af det, det er stort at skulle gå Lucia, og en overvindelse for dem. Det er ikke nemt, når så mange kigger og lytter til sangene.
Vi vil også gerne sige mange tak for de dejlige julehilsner vi har fået, det vil vi hygge os med langt ind i det nye år.

Aktiviteter i januar

Januar vil bære præg af flere sansemotoriske udfordringer.
Børnene vil på skift få fodbad med spændene ting i baljer og de vil give hinanden massage til stille musik. Vi forsøger at lave tumlerummet om til et stillerum, med stille aktiviteter. På loftet vil vi lege forskellige ”Slåslege”, hvor man øver sig i at sige til og fra. Der vil være masser af kropslige udfoldelser, hvor man mærker sig selv på den ene eller anden måde. Læs i kalenderen hvad vi har lavet de forskellige dage.

Obs halsbetændelse.

Vi har en familie, som har været plaget af halsbetændelse med streptokokker. Det viste sig et smittebæreren i familien ikke selv havde symptomer – Måske er det godt at vide, hvis I skulle døje med det samme?

Børn

Smilla og Christian flytter fra gr. 2 til gr. 3 fra 1.1.2015
Emilie flytter fra gr. 1 til gr. 2 fra d. 19.1.2015

Se vores reviderede læreplan for sprog incl. sprogstrategi

Børneorm

Der er konstateret børneorm d. 22.12 – Søg læge hvis det kløer bagi.

Personaledag:

Fredag d. 27.2 2015 vil vi gerne holde personaledag. Dvs. at vi vil arbejde uden børn med et fagligt emne og reflektere over hverdagen.
Derfor spørger vi om børnene har mulighed for at holde fri. Man kan også hjælpe ved at invitere andre børn med hjem? Eller måske er der forældre der har lyst til at passe børn her i Tyttebærhuset, sammen med vikarer?
De børn der har behov for pasning vil blive passet af vikarer.
Se opslag i forgangen

Husk at det er vinter, vi har brug for ekstra tøj i garderoben:

Vi står ofte og mangler tørt tøj til børnene, for selv om det regner så kommer alle ud og det sker at børnene bliver våde. Børnene bliver ofte kede af, at skulle låne tøj af børnehaven og vi bruger unødig meget tid på at finde tøj og på at overtale børnene til at bruge det de kan låne.

Personale:

Ketty går på efterløn pr. 1.2.2015. I januar afvikler hun ferie. Derfor holder vi afskedsreception mandag d. 2. februar kl. 14 – 16 hvor der vil være kaffe på kanden, til de der har lyst til det.

Vi har opslået en pædagogstilling på 30 timer, og afholder samtale i uge 3.

Lamyai er ansat 5 timer om ugen og kommer og hjælper med at gøre rent. Det er for at aflaste Anette og fordele det fysiske arbejde, som det f.eks. er at vaske gulve. Lamyai kommer før kl. 6 om morgenen, så hvis I undrer jer over, at der er lys i Tyttebærhuset, så er det derfor.

I uge 4 og 5 er Anni og Elizabeth på kursus i Mediepædagogik og Selvledelse og Teamorganisering. Derfor får vi 2 rotationsvikarer. Den ene hedder Katrine Meyer, og den anden ved vi endnu ikke hvem er. Hvis I kender en der er berettiget til rotationsjob, må I gerne henvise hertil. Man skal have været ledig i min. 13 uger.

God jul og godt nytår til alle
Venlig hilsen børn og personale