Januar 2017

Kære forældre
Nyt personale, Albertes sang Ønskelandet, Tusindkunst,God jul

Personale:

Lene Veng har meldt sig som frivillig og vil gerne komme tirsdage og torsdage et par timer. Hun har lyst til at prøve at være i en børnehave, og det har vi takke ja til. Så velkommen til Lene.

Vi forventer at Mads Friis starter d. 11.1 som pædagogmedhjælper. P.t. rejser han rundt på den anden side af kloden.

Pippi er stoppet i praktik, hun har besluttet at hun vil studerer noget andet. Tak for den korte tid.

Derfor ansætter vi Ditte Sørensen pr. 2.1 til 30.6.

Halvårstema 2017 ”Tusind Kunst”:

Vi vil være optaget af at udtrykke os på tusinde måder. Vi har valgt emnet i anledning af at Århus og region Midtjylland i 2017 er Europæisk Kulturby.

Vi starter med at være med til børneåbningen på Ønskeøen (Odden) d.20.1. Så allerede fra uge 1 skal gr. 1 og 2 male deres drømme på plexiglasplader og synge Albertes sang https://youtu.be/Cw_LnumEJkg

Gr. 1 tager også til Skolernes nytårskoncert d. 17.1

Planlægningen er ikke helt på plads. Men der er nye sange i sigte, vi skal lege teater og forhåbentlig møde kunst i mange sammenhænge. Vi håber at vi kan deltage i noget fra det officielle program, som vi ikke kender endnu.

Gode ideer modtages gerne.

Gr. 2:

I den kommende tid vil vi gerne tage rundt i Sejs-Svejbæk og se hvor børnene bor.

Det er ikke meningen, at I skal servere noget for os i den forbindelse og vi forventer heller ikke, at I er hjemme. Vi vil gerne have lov til at være lidt i haven, og et par gange får vi brug for at tage Tinas mad med og spise i en af jeres haver. Vi tager et par billeder af barnet og huset, som vi evt. senere kan bruge til en lille bog.

Formålet er, at børnene får større kendskab til hinanden, så legerelationerne udbygges.

Hvis I har noget imod det, vil vi gerne have besked snarest.

Vi giver lige besked senest dagen før vi kommer. 

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og mange tak for de søde julehilsner og for året der er gået. Året har været fyldt med gode stunder sammen med jer og især jeres børn.

Kærlig hilsen

Personalet