Juli August 2015

Kære forældre

Kaj har valgt at gå på efterløn, Gr. 1 holder afslutning, Nye børn, Lege på legeplads uden for børnehavens åbningstid, Rema Cup, mere personale

Kaj i Blåbærhuset

Farvel til alle børn i gruppe 1.

Det har været en fornøjelse at lære jer at kende og I har lært så meget i børnehaven, som I kan have gavn af i skolen. Vi ønsker jer alt godt og glæder os til at få besøg af jer i november.

Kaj går på efterløn!

Kaj har valgt at gå på efterløn pr. 31.7. Det bliver et stort savn for os ikke at have Kaj i huset mere. Han var med til at starte Blåbærhuset og har haft en stor aktie i at udelivet er blevet prioriteret. Rigtig mange børn i Sejs-Svejbæk har fået en stor viden og glæde ved at færdes i naturen gennem Kaj. Ligeledes har de altid fået mange sange med på vejen og gode historier.

Kaj holder afslutning sammen med gr.1 fredag d. 26.6.

Vi vil gerne sige stor tak til Kaj for hans indsats og ønsker ham et godt otium, vi håber at han får tid til, at kigger forbi ind imellem.

Børn

Velkommen til nye børn d. 3. august.
I gr. 3 starter der 14 nye børn, så der bliver 19 børn i gruppen. Gr. 3 starter med at være i Blåbærhuset, her får de en særlig mulighed for at lære hinanden at kende, uden at bliver forstyrret at gr. 1 og 2.

I gr. 1 siger vi velkommen til Victoria.

Hjælp i sommerferien

Vi har lukket i uge 28,29 og 30. Men I er meget velkomne til at komme og lege på legepladsen og hvis I ser at alle vores blomster er ved at tørre ud, må I meget gerne tage haveslangen og sprøjte lidt med vand.

Ligeledes har det også en præventiv virkning for hærværk og uhensigtsmæssig brug af legepladsen, når der engang imellem kommer nogen forbi. Så I er velkommen til at bruge det som et udflugtsmål, lave en picnic ud af det. Det gælder både i Tyttebærhuset og Blåbærhuset.

De nye børn vil have stor glæde af at lære legepladsen at kende i fred og ro med jer som forældre.

Personale

Vi har mulighed for at ansætte 2 personer i efteråret, det skyldes at vi ikke har haft en lønnet studerende, at vi er fyldt op med børn, at der er lidt fra regeringen, at vi har fået bevilget støttetimer, at vi har fået nogle penge tilbage, som vi var berettiget til.

Derfor ansættes Carsten Winkler Nielsen i en midlertidig stilling fra august til sidst december2015. Vi kender Carsten fra da han var her i praktik fra januar til april 2015.

Rema cup d. 26 – 28. juni

Tyttebærhuset er udlånt til Rema cup, så der er fodboldspillere der sover i huset fra fredag til søndag.

Vi ønsker alle en god sommerferie

Mvh. Personalet