Juni 2016

Majfest, Tema fest, Farvel til gr. 1, velkommen til Kim og Christian, Ferieafviklling

Tema afslutning

Vi glæder os til at se jer, til temaafslutningsfest d. 16.6.2016. Se invitation på hjemmesiden.

Aktiviteter:

Vi havde en rigtig dejlig Majfest, tak for de mange blomster og alle de glade børn. Hvis I har lyst, kan I se en lille film der lagt lidt på YouTube.

Gr. 1

Tiden flyver afsted og om ikke så længe skal gr. 1 i skole. Inden ferien spreder os i alle retninger, derfor holder vi en lille afslutningsfest for gr. 1 d. 23.6. Her hygger vi med lidt mad og vi siger farvel til hinanden på en festlig måde. Der vil komme opslag i gangen, hvor man kan skrive sig på til mad til afslutning. Det aftaler vi med børnene hvad det kan være.

Årgang 2010 er den første årgang vi sender i skole, hvor vi har haft ipad i børnehaven i alle årene. De lever i en tid hvor det er helt naturligt at bruge dette medie. Det betyder også at de vil kunne se flere film hvor de selv er med på, eller som de selv har været med til at lave. Dem kan de evt. gense på YouTube.

I år støtter Danfos os med et USB stik til hvert barn, det fylder vi med foto fra deres tid i børnehaven, så de har et lille minde.

Gr.2 og Gr.3

Vi forventer at der er sol og masser af leg med vand og mudder.

Vi ser fugleungerne flyve fra deres reder og lytter til deres sang.

Gr. 1, 2 og 3.

Vi takker igen i år Tyttebærhusets støtteforening fordi de/I bidrager med billetter til Cirkus Krone, som viser os en forestilling, som er lavet helt specielt til os.

Personale

Velkommen til Kim og Christian:

Kim er i Jobpraktik, han vil gerne hjælpe med praktiske opgaver og er også frisk på at tage del i aktiviteterne med børnene. Han startede mandag d. 30.5 hvor han var med gr. 1 på fisketur, som han også har interesse for.

Christian starter i 1. lønnede praktik fra Ikast seminarium d. 1. juni og han skal være her til 30. november. Det er Mie der er praktikvejleder, så vi forventer at han mest følger gr. 2.

Ferie

Vi mangler stadig svar fra flere ang. afvikling af ferie, det vil rigtig gerne have så, vi kan planlægge personalets ferie.