Juni og Juli 2017

Kære forældre
Tusind Kunst, Tema-afslutning, Forældretilfredshed, Personale, Børn, Cirkus Krone m.m.

Aktiviteter

Cirkus Krone - Traditionen tro skal vi i Cirkus Krone – tak til Tyttebærhusets Støtteforeningen for det.

Husk ”Tusind Kunst” Tema-afslutningsfest d. 13.6.2017 kl. 16 – 18 – se invitation på hj. siden under kalender ellers er den også omdelt til alle.

Børn og voksne glæder sig til at se jer.

Halvårstema – ”Tusind Kunst” Vi har været optaget af temaet hele foråret på forskellig vis. Vi opdagede at det umiddelbart var et svært tema at forholde sig til, ikke så konkret, som vi plejer at vælge eks. som Fugle. Men vi håber, at I har opdaget at det alligevel er blevet til noget.

Vi kan mindes, at vi har snakket om ønsker og drømme og fik vores egne ”Ønske ø”. Vi deltog også i projektet Ønskeøen ude på Odden. Vi har fået historie i MEGA fonen i Indelukket, vi har hørt musik og leget musiklege, vi har danset på mange forskellige måder og i mange sammenhænge. Vi har haft besøg af Sara der spiller klaver, af Lone der laver danselege og Jon der har vist og inspireret til Break dance m.m. Vi gjorde ekstra ud fastelavsris, pynt og fest og alle fik lavet gækkebreve. Gr. 1 sendte også gækkebreve til betydningsfulde personer i kommunen og fik påskeæg af Kulturchefen, men måtte betale til Børn- og Familie chefen. Vi har kørt med tog til Århus, besøgt Aros både i udstillingen og studiet. Vi har malet selvportrætter og lavet Hatte teater for hinanden på loftet, holdt Jubilæumsfest for Tina. Vi har også haft Morgenmustik, fastelavsfest, påskefest og majfest, som vi har tradition for.

Haven skal fortsat passes, nu er der blevet sået og plantet, så nu gælder det om at få vandet og minde børnene om, at de ikke må plukke før det er kommet op og er klar til at blive høstet. Så hjælp om med at fortælle børnene, at de skal spørge en voksen om de må plukke eller høste. Alle vil jo gerne smage og det smager bedst når det er modent og vi kan dele høsten J

Vi får besøg at nye børn d. 19 og 20/6, eller hvor det er aftalt.

Glemt tøj bliver lagt mere synligt frem i uge 26, derefter vasker vi det vi kan bruge her i børnehaven, og resten bliver sendt til genbrug. Så kig venligst efter om I mangler noget.

Forældretilfredshed 2017 – Tak fordi så mange gav sig tid til svare på de mange spørgsmål. Vi vil bruge undersøgelsen til at reflektere over det vi gør og prioritere derefter.

I det åbne skrivefelt havde I mulighed for at skrive kommentarer, det er rigtig dejligt tilbagemeldinger vi har fået med passer af skulder klap. Det giver energi og lyst til at komme på arbejde. Alle ved at vi gerne vil være flere personaler, men sammen med jer når vi rigtig meget. Vi læser tilbagemeldingerne nøje men ærgre os over at de er anonyme. Fordi hvis vi skal ændre det der ønskes vil vi gerne have dem uddybet.

Eks. en nævner ønske om mere personale for at børn ikke bliver overset? Vi vil ikke overse nogen børn, så hvis der er konkrete eksempler på det vil vi gerne tale om det. –

Penge til at udviklende aktiviteter, hvad menes der med det?

At der jævnligt kommer en musikpædagog – Her kan jeg sige at vi er tilmeldt Fabulatoriet hvert efterår hvor en musikpædagog kommer og at vi har ”Morgen Mustik” hele vinteren og synger, spiller og leger hver dag i en eller anden grand.

Lidt mindre ”søde sager” er der en der skriver – Det må være enkeltstående tilfælde der er tale om eller hvad? Børnene får ofte rugbrød med pålægschokolade om fredagen? Vi opfordrer til noget sjovt/sundt til fødselsdage, man mener at det også er OK med et stykke kage?

Gerne mere økologisk mad – Vi har 94 % økologisk mad og vi har sølvmærke.

Mange Lukkedage – Det håber jeg, at politikerne læser og svare på. Som personale er vi også fanget af lukkedage, i forhold til vores ferie.

Andre kommenterer:

Tyttebærhuset er et skønt sted at aflevere vores søn.

Bliver mødt med et smil hver morgen og man kan mærke både på børn og voksne at alle nyder at være i huset.

Jeg tager virkelig hatten af for personalet i børnehaven, et er alle børnene som skal ses, høre og snakkes med …. Men så er der jo også alle beskederne til os forældrene, som lige skal nås mellem alt det andet, det kan være en udfordring at gøre diskret. Den bedste børnehaven i verden – ja helt bestemtJ

Dejlig positiv stemning, men det kan mærkes at der er medarbejder ressourcerne er begrænsede.

Engagerede, nærværende og venligt personale. I er gode til at skabe nogle hyggelige og trygge rammer for vores børn. Det er et dejligt sted at komme. Tak for det – og ”keep up the good work”J

Se alle kommentarer her, uden at Berit har plukket i dem.

Personale

Amanda starter i praktik fra Ikast seminarium

Selam har sidste dagd. 18.6.2017

Ditte har sidste dag d. 30.6.2017

Mie holde afslutning d. 23.6. Indbydelse følger

Anders Olsen er ansat pr. 1.8.2017, som souschef.

Børn

Velkommen til Malia, som er Milans lillesøster

 

Vi ønsker alle en rigtig god ferie, når vi når dertil.