Maj 2014

Kære forældre
Bevægelse i Tyttebærhuset - balloner, cykler, besøg af 2. klasse, Tryk på Jorn, blomster og fest m.m.

Husk at give et godt bud på vores jolle inden 9.5

Se opslag og skriv dit bud på opslag i Tyttebærhuset

Abonnere på Nyheder fra Tyttebærhuset

I kan abonnere på nyheder på vores hjemmeside, hvis I tilmelder jer der. Hvis I i forvejen har tilmeldt jer og ikke har modtaget nyhedsmail, er det fordi jeg ikke har fået sat flueben de rigtige steder for at oprette en nyhed. Beklager, de vil komme fremover.

Gruppe 1

I forbindelse med brobygningsarbejde mellem skole og børnehave er det besluttet, at vi laver sprogtest med Rambølls digitale materiale. Testen involverer både forældre og pædagoger. Begge parter svarer på spørgsmål vedr. barnets sproglige udvikling. I vil pr. mail få tilsendt materialet herfra og vi håber så, at I vil deltage i dette. I børnehaveklassen bliver børnene testet igen med Rambølls materiale målrettet denne aldersgruppe.

Besøg af 2. klasse.

I forbindelse med projektet ”sprog og bevægelse” kommer der en 2.klassse på besøg i Blåbærhuset når gr. 1 er der.

Cykleuger i uge 19 og 20.

Når gr. 1 har deres cykler med i Blåbærhuset i uge 19 og 20, er der mere plads på legepladsen i Tyttebærhuset. Derfor er det nogle gode uger for gr. 2,3 og 4 at have cykel med i Tyttebærhuset. Bare en ide!

Majfest. (uden forældre)

Vi holder majfest med børnene d. 14.5. Børnene har blomster med hjemmefra, fra haven eller fra grøftekanten. Blomsterne binder vi på majstangen og når stangen er rejst, synger og danser vi om majstangen. Ingen madpakke.

Tryk på Jorn d. 15.5 kl. 17 ved biblioteksindgangen – Alle er velkomne.

Som I nok husker har Gr. 1 og de ældste fra gr. 2 har været med til at lave TRYK PÅ JORN med Joaquin Zaragoza. Det var nogle fantastiske dage, hvor alle sanser var i spil. Disse tryk bliver udstillet i store fællesbilleder på Bindslevsplads, i anledning af Jorn 100 års fødselsdag. Se evt. billeder.

Jeg håber at I har mulighed for at deltage i åbningen d. 15.5 kl. 17 ved biblioteksindgangen.

Send gerne invitationen til dem I kender. Se Invitationen.

Solcreme

Vi forventer at børnene har solcreme på hjemmefra. Over middag giver vi dem lidt ekstra på. Vi har solcreme fra Matas her i børnehaven.

Personale:

Kaj har 25 års jubilæum d. 23. maj. Kaj har fri den dag, men kigger forbi i løbet af dagen, så børnene kan synge en sang med ham. 
 

Venlig hilsen Personalet