Maj 2018

Kære forældre.
Feedback på forældre arbejdsdag, Solcreme, Skovbunden, Snegle med navn, Jorn udstilling, Ny hotel bygges

Børn

Velkommen til Alma og Theo i gr. 3/4 d. 16.5.

 

Forældre arbejdes-hyggedag

Tak for alt det I har lavet, børnene var helt vilde med det mandag morgen og fortalte stolt om hvem der havde lavet det. De leger stadig med de ny gode steder I fik skabt på legepladsen både i Tyttebær- og Blåbærhuset

Bestyrelsen vil gerne have feedback på dagene, hvis vi må ulejlige jer med nogle spørgsmål via link, som vil blive sendt til jeres mail via DayCare

 

Solcreme – vi forventer at børnene har fået solcreme på hjemmefra. Når der er stærk sol smører vi børnene på udsatte steder over middag. Vi har solcreme til alle børn. Husk solhat eller kasket!

 

Aktiviteter

Skovbunden - Endelig er det begyndt at krible og krable over alt, så vi kan se og opleve liv i skovbunden. Vi spiser f.eks. bøgeblade med hænderne på ryggen og leger giraffer.

 

Forleden kravlede der 10 snegle ud af en bukselomme i garderoben, så livet er da kommet helt ind i huset.

I Blåbærhuset finder vi masser af Vinbjergsnegle. Hvis sneglehuset er uden navn får barnet, der fandt sneglen lov til, at bestemme hvad sneglen skal hedde. Vi skriver navn og årstal med sprit-tus. Ofte får sneglen navn efter barnets forældre eller søskende. Det er sjovt for børnene at finde sneglene med navne de har bestemt og se hvor sneglen er kravlet hen.

 

Urtehaven er ved at blive sået til og vi har fordelt hestemøg ud på jorden.

Insekthotellet er ved at vokse sig stort og Scandic har ringet og spurgt hvad et dobbeltværelse med udsigt og morgenmad koster :)

 

Jorn udstilling – Gr. 1 har et værk med på Børneudstillingen på museum Jorn fra 10.5 – 3.6

 

Gr. 2 skal besøge Aqua i næste uge, husk skiftetøj i rygsækken, da de skal lege med vand.

 

Obs datoer – sæt kryds i kalender

  • Vi har lukket d. 11.
  • Tema afslutning fredag d. 15.6 fra om eftermiddagen – invitation følger til familien
  • Vi har åben for de børn der har plads pr. 1.8 d. 30 og 31 juli. Skolebørnene kan starte i SFO disse dage
  • Personaledag d. 16.11– hvor vi spørger til om I kan holder fri eller hjælpe hinanden med at passe børnene den dag. De der har behov vil blive passet af vikar her i huset. Kommer på Day Care.