Kære forælder 

Velkommen til Simon, Valdemar og Victor i gr. ¾
Vi holder Informationsmøde d. 20.6 kl. 16.45 for alle, der er startet siden januar og som skal starte efter sommerferien.

Solcreme
Vi forventer at børnene har fået solcreme på hjemmefra fra morgenstunden. Over middag giver vi børnene solcreme på, på udsatte steder – nakke, ansigt og arme. Til det har vi solcreme i børnehaven.

Personale
d. 31.5 er sidste dag for Camilla så skal hun tilbage på skolebænken. Vi håber at hun tager det bedste med her fra Tyttebærhuset og at hun er blevet tilpas udfordret.
D. 1.6 startet Signe Birgitte Powell så i sin praktik, med Hanne som vejleder.

Forældre arbejde og hyggedag
Tak for alt det I fik lavet, det sætter vi stor pris på. Vi håber også at I fik tid til at snakke på kryds og tværs, så I nu kender børn og forældre bedre i gruppen.

Børn aktiviteter
Mennesket er stadig overskriften og der bliver fortsat tegnet, sunget, snakket, fortalt om mennesket, hvordan vi har det sammen, hvad vi laver, hvilke erhverv der findes. Vi har masser af bøger at kigge i og vi har fået nye puslespil om erhverv.

Når, der bliver valg, vil vi tale med børnene om demokrati og lave vores eget lille valg her i Tyttebærhuset.

Vi har maj fest, hvor alle meget gerne må have en buket blomster med fra haven eller grøftekanten, så bliver der pyntet en majstang og vi fester i Blåbærhuset. (Majstangen er et frugtbarhedssymbol)

Gr. 1 udstiller deres værker ”Mennesker i bevægelse” på Museum Jorn. Gr. 1 får en invitation så alle gr. 1 børnene kan invitere deres nære familie til at se udstillingen i Bededagsferien, 17.-19. maj. De skal selv til fernisering d. 16.5.
Vi håber at I har tid at kigge forbi, det er en stor oplevelse for børnene at vise jer deres ting, i de flotte rammer, som Museum Jorn er.

Temafslutning

Sæt kryds i kalenderen d. 13.6 kl. 16 -18, hvor vi forventer at afholde temaafslutning