Maj 2020 Ekstra

Hvem er i Blåbærhuset i uge 22 og frem?
Ansættelse at nyt personale

Majfest i Tyttebærhuset

Kære forælder

Tak for opbakning til Majfest, I kom med rigtig mange blomster og vi havde en rigtig god Majfest. Dog var det lidt på en anden måde, da vi jo ikke var sammen som vi plejer. I Tyttebærhuset hvor vi er flest, lykkes det os at holde afstand. Børnene skulle holde ved en buket vi havde bundet på et gavebånd. Vi fik sunget og danset, men dansen var selvfølgelig ikke helt så fri som ellers, da vi skulle holde ved buketten på båndet samtidig. Men der blev grinet og vi oplevede at være sammen og at bidrage til fællesskabet. Beklager at vi glemte, at give gr. 3 besked om at de ikke skulle have madpakke med.

I får forældrebreve lidt oftere for tiden, da vores hverdag hele tiden ændres sig, alt efter hvad retningslinjerne er i forhold til Corona og nu genåbning fase 2.

Vi skal i personalegruppen have kigget mere på de nye vejledninger og have vores praksis tilpasset, det når vi sikkert i uge 22

Men lige nu er det vigtigste:
At I hjælpe børnene med at vaske hænder når I afleverer. Vi tror at det er noget der vil forsætte i fremtiden, så vi er glade for at I allerede er så gode til det. Tak!
At vi voksne holder 1 meters afstand.
At vi opdeler børnene i grupper – men nu gerne i hele gruppen, gr. 1, gr.2, gr. 3 og gr. 4

Sundhedsstyrelsens fem generelle råd:
Vask dine hænder tit, eller brug håndsprit.
Host og nys i dit ærme.
Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt. For børnene gælder disse regler heldigvis ikke så vi trøster og kramme, når der er brug for det.
Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen.
Hold afstand og bed andre tage hensyn.

Se evt. mere på kommunes hjemmeside, hvor der hele tiden kommer opdateringer ang. Corona

Vi skal fortsat helst ikke blande børnene på tværs af grupperne. Derfor vil vi fortsætte med at åbne og lukke i Blåbærhuset – vi tænker at det bliver til sommerferien og så håber vi, at vi kan tage bussen fra august. Men det må tiden vise!

Vi vil gerne holde fast i vores værdier og finder det derfor vigtig, at alle børnene når at komme i Blåbærhuset inden vi går på sommerferie.

Derfor vil vi fra nu af gå tilbage til den planlægning vi havde ved starten af 2020. Det betyder at:
Gr. 1 får uge 22 og 23 i Blåbærhuset hvor de har madpakker med helt som vi plejer. Men forskellen er at vi åbner og lukker i Blåbærhuset. Tirsdag d. 26.5 har de brug for at have cykler med så de kan cykle til Nohr, for at se, at der bliver fældet store træer.

Gr. 2 skal i Blåbærhuset i uge 24 og 25 som planlagt med madpakke hjemmefra

Gr. 4 skal også i Blåbærhuset i uge 24 og 25 og have madpakke med hjemmefra. Spørg gerne Anders om mere info, hvis I er i tvivl om noget, da det jo er første gang I skal derud.

Vi tror på at det er godt at for gr. 4 at få kendskab til Blåbærhuset. De kan fint være der sammen med gr. 2 hvor der kun er 13 børn. Vi kan holde grupperne adskilt, på hver side af huset og på ture i skoven m.m. 

Gr. 3 skal i Blåbærhuset uge 26 og måske 27 (alt efter fremmøde i forhold til ferie).

Personale
Vi har ansat Trine Østergård Jensen som medhjælper og hun starter d. 29.6.2020. Vi glæder os rigtig meget til at hun starter. Trine vil være primærvoksen på gr. 4 sammen med Anders. Trine er uddannet afspændingspædagog og har undervisningserfaring i sundhedsfremme og forebyggelse. Hun har primært arbejdet med pædagogiske opgaver i daginstitutioner og i skole. Hun vil helt sikkert kunne tilføre os ny viden og inspiration, og omvendt er hun åben for den faglige hverdag vi har i Tyttebærhuset og det samarbejde vi har jer forælder. 

Vi ønsker jer en rigtig god Kr. Himmelfartsferie