Marts 2015

Kære forældre
Medieleg, Genbrug af plastbøtter, Day Care, aktiviteter, takstigning

Vi tegner på iPad

Aktiviteter:

Foråret er på vej, så vi begynder måske at grave i haven, klippe påsketing, og ikke mindst lege en masse medielege, som er vores halvårstema

Børn:

Velkommen til Christoffer Tufa i gr. 4 (3) d. 16.3

Her i foråret får vi 3 – 4 børn, som fylder 3 år i 2015. De vil følge gr. 3, men vi kalder dem gr. 4 indtil august. Det er alle søskende børn, så vi kender i forvejen hinanden.

Genbrugs Plastbøtter:

Det er den tid, hvor I gerne må begynde at samle plastbøtter, for vi bruger mange i løbet at foråret. Børnene bruger dem til at samle insekter og andre ting i. De skal helst være gennemsigtige, som minimum i låget.

Se eksempler på egnede bøtter i forgangen i Tyttebærhuset

Takststigning:

Regeringen har afsat flere midler til mere pædagogisk personale. Det betyder for os at vi får 3,8 gennemsnits timer mere på budgettet. Dette medfører en takststigning på dagpleje-, vuggestue- og børnehavepladser, som træder i kraft 1. juni 2015. Dette skal varsles med tre måneder og det nye takstblad ligger således allerede på hjemmesiden – under Betaling og Tilskud. Takstbladet er også vedhæftet her.

Day Care:  – komme gå registrering

Det kommer også i Tyttebærhuset, vi har modtaget skærmen, men teknikkerne har ikke sat den op. I vil få info når vi når så lagt?

Kalender der ikke vises?:

Somme tiden kan man ikke se indholdet i kalenderen. Jeg ved ikke hvad der sker, og jeg ved ikke hvem der kan hjælpe så det ikke sker. Hvis der er en der kender løsningen på dette problem, så kontakt venligst Berit.

Personaledag:

Tak fordi så mange havde mulighed for at hjælpe med at passe børn.

Der var 10 børn der hyggede sig i Tyttebærhuset. Personalet havde en super dejlig dag, hvor vi både havde tid til at nyde og yde. Vi fik arbejdet med læreplanstemaet ”Krop og bevægelse” og evalueret vores indsats omkring Børns Sansemotoriske udvikling. Vi skal lave en tilbagemelding i forhold til de midler vi fik fra sundhedspuljen i 2014.

Om eftermiddagen forberedte vi halvårstemaet ”Medieleg” – Kort fortalt skal vi i gang med at lade børnene bruge medier mere aktivt og kreativt, eks. ved at tegne på ipad. Vi har også et Go Pro kamera, vi skal prøve at bruge sammen med børnene. Gr. 1 vil se hvor de bor på Goggle map og orientere sig rundt i området i forbindelse med hjemmebesøg. Gr. 2 vil lave animationsfilm. Gr. 3. Tegner mennesker (”Nikolai”) og laver film i Puppet Pals. Det vil I høre mere om undervejs.