Marts 2016

Kære forældre
Uglekasse vi skal holde øje med, Udstilling Museum Jorn, Påskefest, Vikar, Day Care, Sprogvurdering

Aktiviteter

Vi vil lave forberedelse til påskefest, klippe påsketing og synge.
Til påskefesten kommer påskeharen måske og gemmer æg til os, det gør den for hønen, for den kan jo ikke komme ud af sin hønsegård.

Gr.1 laver deres Sprælde-fugle færdige, de skal udstilles på Museum Jorn i april. De vil også lave flotte fuglekasser, som vi hænger op, så vi kan få en masse fuglefamilier til at flytte ind.

En uglekasse er blevet sat op i et egetræ tæt ved Blåbærhuset. Det er ornitologiforeningen der står for opsætningen og for at holde øje med kassen. Vi skal derfor fremover indrapportere om der flytter en Natugle ind i kassen. Alliker og skovmåren kan også godt have interesse i at bo i kassen. Vi får at se om der er nogen der flytter ind!

Gr. 2 opdager hvor spektakulære og forskellige fugle kan være. De tegner flamingoer, tukaner, papegøjer osv. Efterhånden som de bliver færdige kan de ses på opslagstavlen på troldestuen.

Gr. 3 klipper fugle til den store gren og synger nye sange om fugle. Se mappe på pulten.

Personale
D. 7.3 skal Tina til Expo Økomessen i Herning og have overrakt diplom, da Tyttebærhuset har fået sølvøkologimærket. Det betyder at 60 – 80 % at vores kost er økologisk.

Maj kommer som vikar en del i marts, hvor der afvikles restferie. Maj rejser til syd Amerika midt i marts.
Derefter vil vi bruge Line Anne Larsen som vikar.

I uge 14 bytter Elizabeth og Mads plads, så Mads prøver at være i Tyttebærhuset

Day Care – Kalender i gangen
Kalenderen i forgange, om at børn holder fri – droppes, da I kan selv melder fri i Day Care.
PÅ Day Care kan I også skrive, hvis jeres barn skal med ev.t andet barn hjem (se gul tast)

Sprogvurdering
Vi laver en sprogvurdering på de børn hvor vi formoder der er sprogproblemer. Forældrene til barnet vil selvfølgelig altid få besked og måske er det også jer som forældre der lufter en bekymring. Ligeledes har vi også mulighed for at få sprogvejledning med talepædagogen, et møde hvor forældre og personale deltager.