November 2017

Kære forældre.
Personaledag i Multihuset, Forældremøde, Aktiviteter, Morgenmustik, Kunstudstilling

Personaledag d. 3.11.
Tak for jeres opbakning, vi glæder os til at fordybe os i faglige drøftelser om hverdagen og af planlægning af 2018. Der er 17 børn tilmeldt. Anette åbner og derefter overtager Mads F, Amanda og Vicki.

Resten af personalet arbejder i Multihuset, så vi er ikke så langt væk. Til fyraften skal vi alle hygge med at Bowle og spise.

Forældremøde
Dagsordenen bliver lavet efter alle de ønsker I er kommet med til emner og vil blive lagt på hjemmesiden, under kalender – Måske torsdag?
Så tak for jeres tilbagemeldinger.

Personale
Amanda har sidste dag som studerende den 30.11. Så skal hun tilbage på skolebænken, vi takker for hende for den tid hun har været her.

Aktiviteter

Vi har ”Morgenmustik” ca. en gang om ugen her i vinterhalvåret på loftet. Det er Sange, lege, musik, motorik, mystik m.m. Noget vi laver sammen med gruppen.


Kunstudstilling (Se også invitation andre steder i Sejs, eller her under kalender)
Børnene har haft travlt med at arbejde med Face/Ansigter på forskellig vis. Det vil børnene gerne vise for jer til udstillingen i Multihuset. Om fredagen er der nogle af børnene, der hjælper med at få bragt alle tingene over til Multihuset, hvor det vil blive hæng op.

Lørdag d. 18.11 – Fernisering kl. 11 Åben til kl. 16
Søndag d. 19.11 – Udstillingen åben kl. 10 – 16


Begge dage vil I have mulighed for at lave noget kreativt sammen med familien, vennerne og andre fra lokalområdet. Elizabeth og Berit står klar til at hjælpe.

Årstiden
Vi skal grave georginer op, have samlet flere frø, luget og der er sikkert flere blade der skal fejes.
Måske kommer der sne, smider vi alt hvad vi har i hænderne og kommer ud og kælker.
I behøver ikke at tage kælke med hjemmefra, vi har nok kælke i Tyttebærhuset og Blåbærhuset.

Besøg af gamle børn.
Gr. 1 årgang 2011 som er startet i 0.kl. kommer på besøg d. 22.11. De vil fortæller gr. 2 lidt om hvordan det er at gå i skole.