Sy insekter

Nye børn

Velkommen til Marius i gr. 3/gr.4

Forældremødet

Tak for sidst. Dejligt, at vi kun har søde og arrangeret forældre, der også er friske på en berørings fortælling "De man rører ved, mobber man ikke"

Personaledag

Tak fordi så mange har mulighed for at holde fri. Antallet kommer til at passe, så de børn der kommer, bliver, passet af Mille og Helene.

Vi er helt sikre på, at vi får styrket vores faglighed til gavn for jeres børn i hverdagen. Afsættet er fri for mobberi og planlægning af næste halvårstema. Denne gang er det med overnatning på Sophiendal, for at vi kan mødes i en social sammenhæng.

Kunstudstilling lørdag og søndag d. 17-18/11 i Multihuset.

Børnene glæder sig til at vise jer alt det de har lavet, derfor håber vi at I har tid til at kigge forbi. Alle er velkommen, familie, naboer og venner. Børnene har haft travlt med at arbejde i atelieret på forskellige tidspunkter siden august. Alle har lavet et eller flere billeder de gerne vil vise frem, I kan ønske jer billederne i julegaven.

Der vil være workshops hvis I har lyst at hygge med lidt kreativt sammen med familien.

Tak til vores husvenner Anne og Solveig, som har hjulpet og som hjælper med opsætning og workshops.

Forældrehjælp søges til nedtagning af udstillingen søndag d. 18/11 kl. 16. - skriv på seddel i forgangen hvis du kan hjælpe med det - på forhånd tak.

Børn aktiviteter

De sidste kunstværker skal gøres færdig.

Gr. 2 bringer tingene over til Multihuset.

"Morgenmustik" for alle i Tyttebærhuset ca. en gang om ugen. Det er musik, gymnastik og mystik om morgenen og det foregår på loftet.

Gr. 1 henter hestemøg til urtehaven og skal også på en tur til Fritidsgården i Gødvad.