Oktober 2018

Velkommen til Lærke og Maria, Forældremøde, aktiviteter, Efterår, Tudse, Kunstudstilling m.m.

Dronningen på besøg

Velkommen til Lærke, der starter i gr. 3.

Velkommen til Maria, der er i skolepraktik i uge 40, med Anders og gr. 2 s om vejleder.

Aktiviteter:

Tak for de mange bidrag til vores høstfest, det var en festlig dag med sang, dans, god mad og ikke mindst fik vi mulighed for at presse æbler til most. Vi har købt en æblepresser, så det bliver nok en ny tradition, at presse æbler til høstfest.

Vi høster fortsat er f.eks. ved at tørre valnødder så vi har guf til julen? Arbejder fortsat med forskellige projekter i atelieret, som vi håber bliver til produkter vi kan vise til

Kunstudstillingen i Multihuset (d. 17-18/11) og som I kan ønske jer i julegave.

Gr. 2 må meget gerne sende et foto af deres hus, da de skal tegne det. Send til brh@silkeborg.dk eller til køkken telefonen 29865294. Vi har kun modtaget 3 stk. d.d. og de børn har vi tegnet med, så det vil være dejligt hvis I kan hjælp med det. Ellers må vi finde en anden ide!

Gr. 1 har lært en masse om Tudser, de var så heldige at finde en ved Blåbærhuset og vi har den nu et terrarier. Hvis I har melorme på lager, så kan I sende et par stykker med i madkassen.

Ellers er vi optaget af efteråret – blade, svampe, ture i skoven og vi begynder at samle til juledekorationerne.

Telefonlisten er på vej, når de sidste har sagt ok til på den.

Forældremøde afholdes d. 9. oktober kl. 19 - Se invitation i jeres mail – eller link her. Senest d. 2.10, så vi kan nå at behandle jeres svar

Personaledag Fredag d. 16.11 vil vi gerne holde personaledag. Dvs. at vi vil arbejde uden børn med et fagligt emne og planlægning. Derfor spørger vi, om nogle af jer har mulighed for at holde fri med jeres børn og måske hjælpe ved at inviterer andre børn med hjem? En anden mulighed er, at de forældre der har lyst, kan lave en hyggedag med børnene her i Tyttebærhuset, sammen med vores vikarer. Endelig kan det jo være, at bedsteforældre kan være behjælpelige. Til/fra melding på DayCare.