Kettys torsk i fad (4 personer)

Opskriften er fra "Fiskebranchen 2 gange om ugen"

Fisk: 600 g torskefilet - anden fisk kan bruges.

Sauce: 2 mellestore æbler, 2 små porre, 1 fed hvidløg, 2 dåser hakkede tomater, 1 laurbærblad, 1 tsk. Paprika, 3 tsk. Majsstivelse, 1 dl. Fløde 13%, ½ bundt persille.

Sauce: skær æbler i tern og porrer i tynde ringe. Svits æbletern, presset hvidløg i 1 spsk. Olie, uden at de tager farve. Tilsæt tomater, laurbærblad og paprika, og kog 2-3 min. Rør majsstivelsen ud i fløden, og rør den i saucen. Kog saucen op, og smag til med salt og peber. Hæld saucen i et ovnfast.

Fisk: Skær torskefiletern i stykker på ca. 6 cm, og læg stykkerne ovenpå saucen. Krydr fisken med salt og peber, og bag den ved 200 grader i ca. 10 min. Drys med persille og servér med ris.