Arbejdsdag forældre og børn

Vi har som forældre i bestyrelsen indført to hygge/arbejdsdage om året, hvor vi som forældre har tid til at lære gruppens børn og hinanden lidt bedre at kende.

Arbejdsdage / Forældre-barn hygge - se som pdf


Sæt X i kalenderen d. 6-7 april og d. 14-15 sep.
9:30 - 14:00

Vi har som forældre i bestyrelsen indført to hygge/arbejdsdage om året, hvor vi som forældre har tid til at lære gruppens børn og hinanden lidt bedre at kende. Samtidig giver vi børnehaven en hjælpende hånd med lidt praktisk arbejde, som kommer vores børn og personalet til gode i hverdagen.
Arbejdsdagene bliver arrangeret i de opdelte børnegrupper. Så hvis du er forældre til et barn i gruppe 2, er du til arbejdsdag sammen med alle de andre gruppe 2 børn og forældre.
Dermed bliver det ikke alt for crowded, og endnu vigtigere, så får vi mulighed for at lave en hyggelig dag for både børn og forældre i grupperne. Arbejdsopgaverne bliver ikke uoverkommelige, så der bliver masser af tid til at snakke og lege.

Lørdag d. 6/4 og d. 14/9 Gruppe 2 (i Tyt eller Blå)
Søndag d. 7/4 og d. 15/9 Gruppe 1 i Blåbærhuset
Søndag d. 7/4 og d. 15/9 Gruppe 3 i Tyttebærhuset

Personalet og bestyrelsen laver en liste med arbejdsopgaver og står for indkøb af materialer med videre. En forældre er ansvarlig for hver gruppe og står for at organisere arbejdsopgaverne, samt koordinere den medbragte mad og drikke. F.eks. retter til frokostbordet, boller og kaffe til inden opstart, eller noget helt tredje.

Vi glæder os til et par hyggelige arbejdsdage Mange hilsner bestyrelsen