River Art Invitation

Kære forældre og pårørende til børn i Silkeborgs institutioner

Som I kan huske foldede vi en masse Bispehuer sidst I alle var i Tyttebærhuset til Dansefest. Nu kan I tilmelde jer til at søsætte dem d. 18. august 2017 kl. 17. Vi håber at I alle har lyst til at være med. Det gælder også de børn der starter 1. august og de der er holdt kan også tilmelde sig i Tyttebærhusets navn og deltage.

Mvh. Børn og personale i Tyttebærhuset

Se invitation som pdf

River Art har i samarbejde med daginstitutionerne og forvaltningen skabt et spændende projekt:

Skab din egen Bispehue og sejl den ned ad Remstrup Å til Silkeborg Slot

For børn, forældre og pårørende.

Børnene har sammen med pædagogerne foldet Bispehuerne i institutionen så det hele er klar til uge 33. Vi glæder os til at vi sammen kan festligholde dette historiske optrin med denne sjove event. Bispehuerne udsættes af børnene og vil så flyde med strømmen ned mod Silkeborg Slot ved Slotsholmen.

Silkeborg Slot er genopbygget som model til lejligheden, så kig ned til den og Cafeerne og restauranterne på Papirfabrikken sælger en Riverfood menu således at det er muligt at spise sammen bagefter søsætningen.

Derfor inviterer vi familierne til at komme og sætte de smukke Bispehuer ud i Remstrup Å. For at vi kan få en rigtig god oplevelse, vil vi gerne at I tilmelder jeg på denne digitale tilmeldingsblanket: https://goo.gl/iX4LYY

Venlig hilsen River Art, Flemming Giese